Mästerliga dagar i London med Evelina och Sandra!

Det är söndag och Theatre Royal Stratford East  i London håller sakta på att fyllas av förväntansfulla  teaterbesökare. Allt är utsålt och snart är det dags för musikalen Sweeney Todd med Evelina Järrebring och om några timmar riggas allt om och då  blir det musikalen Rags med Sandra Kassman. Det är deras examensproduktioner på Royal Academy of Music. Det här är de sista föreställningarna och i kväll är det fest! Arbetet med att ta en Masterexamen i musikteater på Royal Academy of Music i London tar  också slut om bara några dagar då det är högtidlig examen i RAM:s vackraste lokal med kristallkronor i taket och en alldeles egen läktare för kungligheterna i Storbritannien. Det var också en grevinna ur det engelska hovet som delade ut Evelinas och Sandras intyg och diplom. Båda tjejerna  fick också erkännanden för att de erhållit högsta betyg i sin Masterexamen!

Både Sweeney Todd och Rags var helt fantastiska föreställningar!  Man satt där omgiven av den engelska musikalpubliken och njöt av bra hantverk där både Evelina och Sandra bidrog med extraordinära insatser.

111101

 

 

 

Det talades svenska ,finska,mandarin,tyska,franska och flera andra språk denna examensdag på Royal Academy of Music då föräldrar, släktingar och pojk-och flickvänner från hela världen kom för att gratulera och hylla sina kära som tagit sin examen. Det är högtidligt, vackert och förväntansfullt och det är  också beviset på att man nu har tagit sin Masterutbildning i musikteater vid Royal Academy of Music och London University.

Grattis Evelina Järrebring och Sandra Kassman!

Screenshot_20160715-211935112IMG_0355[1]

Foto: Jessica Järrebring, Leif Edberg, Privat