Brännbollsturneringen anno 2017

Vi tränade,pratade taktik, värmde upp och tog oss an hela skolan inklusive ett till tänderna laddat lärarlag.! Vi vann inte den här gången – det gjorde lärarlaget – men vi överträffade oss själva och vi spelade brännboll som vi aldrig gjort förr – och vi hade kul !

B1

B3

B12

B8

B18

B15

B13

B11

B10

B19

B7

MA tar plats på Deignhögskolan!

Det blev stående ovationer och långa applåder när MA i eftermiddag överraskade studenterna på Designhögskolan i Umeå under deras examenspresentationer . I en Flashmob  intog  helt plötsligt  MA scenen och presenterade en alldeles egen produkt – en Micro Internal Memory Enhancer – en produkt som fick alla att minnas händelser och människor från ett tillsynes bortglömt liv.

dESIGN4

dESIGN3

dESIGN1

Var är sommaren?

Snö på  gräsmattorna, is på vägarna och ingen värme trots maj! Nu gör vi en besvärjelsedans och vips ska ni se att värmen kommer även till oss !

Nytt väder

Celebert besök på MA!

Den gångna veckan fick vi fint besök av tidigare studenter på MA! Evelina Järrebring, Erik Frisberg,  Anja Björk och Oskar Olsson och deras dotter Elise kom på besök. Det blev både intressanta samtal med nuvarande studenter och rundvandring i gamla kvarter och fredagskvällen avslutades sedan med The Music of Motown!

Anja1

Här ser vi från vänster Erik Frisberg, Evelina Järrebring samt Anja Björck  och Oskar Olsson tillsammans med dotter Elise.

Studier i West Side Story

Tony och Maria, Rosalia, Anita, Bernardo och alla de andra  personerna i West Side Story har nu i en månad varit aktuella för oss på MA. Under ledning av Karen Rabinowitz från London har vi jobbat med karaktärerna, sjungit låtarna och dansat i utvalda nummer och i fredags redovisade vi  alla  våra nya kunskaper

Här är några bilder

P19

P26

P24

P22

P21

P18

P17

P16

P14

Nyttoinfo3

P13

P12

P8

P10

P7

P6

P4

Nyttoinfo4

P5

P1

P2

Nyttoinfo2

 

Nyttoinfo5